Testamentet: Mordmiddag

TESTAMENTET er en middag fyldt med overraskelser og spænding – for den rige vært er død på mystisk vis, og han efterlader sig et videobånd, trusselsbreve fra morderen, og selvfølgelig hele sin formue og det altafgørende og skæbnesvangre testamente. Det er så op til middagsgæsterne at løse mysteriet!

  • Hele landet
  • 3 - 4
  • 5 - 25
  • Indendørs
  • Ikke Fysisk Aktivt
33 23 95 75

Testamentet: Mordmiddag

Indlev dig i en historie med mord, intriger og masser af spænding! I TESTAMENTET sidder du som gæst til en middag, hvor du får lov til at slippe din indre skuespiller løs, mens du sammen med de andre forsøger at opklare et mordmysterie.

Historien:
På foranledning af en invitation er en flok af industribaronen Herbert Cornelius Thomsons bekendte mødt frem på denne specielle aften. Det, som først lader til at blive en middag med spændende nyheder fra Hr. Thomson, bliver et drabeligt mysterium – for Hr. Thomson er død, og han efterlader sig et videobånd, trusselsbreve fra morderen, og hele sin formue, som nu danner basis for hans testamente. Hr. Thomson vidste, at han skulle dø, men han vil ikke lade sin død ende som andre mordmysterier.
I løbet af dette middagsarrangement kræves der mod og nysgerrighed, og det gælder om at være snu – for de, der opklarer mordet, får deres navn skrevet ind i Hr. Thomsons testamente med udsigt til 137 mio. kr.

Spillet:
Testamentet lader sig inspirere af spændende mordmysterier og fortrinlige middage, alt sammen kombineret i én stor pærevælling af underholdende mystik og festlighed. Som deltagere tildeles I en rolle samt tilhørende personlige effekter og props, og under middagen er det karakterernes opgave at opklare mordmysterier ved hjælp af god fornuft, fantasi og indlevelse.
En af deltagerne er selve morderen, og for denne gælder det om ikke at blive afsløret undervejs, men i stedet at lægge hindringer for de andre deltageres opklaring af mordmysteriet. Undervejs leder vi arrangementet i form af butleren James’ og kokken Soufflés tilstedeværelse og selvfølgelig Herbert selv, der igennem en videooptagelse vil sidde til bords med de inviterede.

Kom og vær med til at opklare mysteriet og bring din indre Sherlock Holmes frem!

———

Eksempel på program:
18:00 Velkomstdrink og introduktion af butleren James
18:30 Gæsterne bydes velkommen i spisesalen af videooptagelse med afdøde Thomson
18:45 Til bords med fællessang
18:50 Kokken André Souffle præsenterer maden. Under middagen styrer James det nøje planlagte program fra Hr. Thomson
20:30 Overraskelse!
20:45 Gæsterne udpeger hver især en morder. Morderen udpeger nye ofre.
21:00 Morderen afsløres og anholdes (eller går fri, hvis ingen opklarer mordet)
21:15 James og Souffle på vegne af Midgaard Event takker af

———

Investering:
For 10 deltagere: 9.950,-
For 20 deltagere: 16.700,-

Beløbene er ex. moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.

Midgaard Event har flere samarbejdspartnere, der kan levere atmosfæriske lokaler og udsøgt mad, så kontakt os for et samlet tilbud!

Bestil Midgaard Event